PERSONVERNSPOLITIK

Ved å besøke nettstedet vårt godtar du samtykke til fremgangsmåten beskrevet i denne policyen.

Vi elsker bonuser like mye du gjør - det er en fin måte å bli introdusert for kasinoet og spillet. Dessverre gir noen brukere det beste for å finne løkkehull og misbruke bonusene våre på måter vi ikke hadde tenkt. Og det er ikke OK i boka vår fordi misbruk koster oss penger og fører til mindre bonuser for alle gode og ærlige mennesker der ute. For å stoppe de onde beslutningstakerne i sporene deres, må vi lage en ganske lang liste over hva du kan, og hva du ikke kan gjøre mens du spiller med bonuser. For de aller fleste av dere der ute er risikoen for å bryte noen av disse reglene ved en feil. Vi vurderer hvert brudd på reglene våre i hvert enkelt tilfelle, og vi beholder retten til å tilbakestille kontosaldoen til status før bruddet, hvis vi anser at bruddet er gjort, vil være falske hensikter. I tilfelle gjentatte brudd fra en overkreativ og ondskapsfull spiller, har vi rett til å annullere all aktivitet og tilbakebetale det opprinnelige innskuddet til spilleren og stenge kontoen for godt.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler.

En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som vi legger på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene lar oss skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt, noe som hjelper oss å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettstedet vårt, og som også lar oss forbedre nettstedet vårt. Våre informasjonskapsler lar oss gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet når de bruker det. Vi bruker også målrettingskapsler, disse informasjonskapslene registrerer besøket ditt, sidene du har besøkt, spillene du har spilt, økonomiske transaksjoner du har gjort, og din generelle oppførsel på nettstedet. Vi vil bruke denne informasjonen til å gjøre nettstedet vårt og annonseringen som vises eller mottas av deg mer relevant for dine interesser. Vi kan også dele denne informasjonen med tredjeparter for dette formålet som hjelper oss med analyse.

Nettstedet vårt bruker fire typer informasjonskapsler:

1. Session-cookies - som bare lagres midlertidig under en surfesession for å tillate normal bruk av systemet og blir slettet fra enheten din når nettleseren er lukket.
2. Vedvarende informasjonskapsler - som bare leses av nettstedet vårt, lagres på datamaskinen din i en bestemt periode og slettes ikke når nettleseren er lukket. Slike informasjonskapsler brukes der vi trenger å vite hvem du er for gjentatte besøk, for eksempel for å la oss lagre dine preferanser for neste pålogging.
3. Tredjeparts informasjonskapsler - som settes av andre nettsteder som kjører innhold på siden du ser på, for eksempel av tredjepartsanalyseselskaper som overvåker og analyserer vår nettilgang.
4. Flash-informasjonskapsler - som lagres under spillet for å gi raskere og bedre spillopplevelse.


Vi bruker ikke personopplysninger fra første og tredjepart!